Uppmuntra personalen inför sommaren

Alla behöver vi lite uppmuntran då och då, och vad passar bättre då än ett gåvokort med produkter som är både fina, praktiska och användbara under sommarsemestern?

Sommarpresenter för alla

Alla har vi olika tycke och smak, och alla har vi vår egen uppfattning om vad som är den perfekta sommaren. Många längtar efter sol och bad, andra efter träning och några efter alla utflykter som inte är möjliga att göra övriga delar av året.

41 - Uppmuntra personalen inför sommaren

Som Småland och Skåne till exempel, med alla dess glas- och konstutställningar, cykelleder och campingplatser. Eller till Sveriges pittoreska kustsamhällen där man kan ägna sig åt fiske, läsning och korsord. Många gillar att åka norröver för att ägna sig åt lite sommarjakt, vandra i fjällen och uppleva naturen på nära håll.

Går det att göra alla nöjda och glada genom en och samma present eller ska man behöva köpa en massa olika presenter, som kan bli både tidskrävande och dyrt? Det finns en enkel och smart lösning på det angenäma problemet; Joyful Giftcard.

Att få ett gåvokort från dem innebär att få tillgång till kvalitativa och erkända internationella varumärken. Joyful Giftcard har ett samarbete med Human Bridge och Stadsmissionen som tillsammans har tagit fram ett enastående bra gåvokort som har någonting för alla smaker och intressen.

Snabba leveranser av gåvo korten

42 - Uppmuntra personalen inför sommaren

Då onlinebutiken är kopplad direkt mot leverantörernas affärssystem går det också att utlova snabba leveranser och säker lagerstatus. På gåvokortet finns noggranna och lättillgängliga instruktioner om hur det går till att beställa online, och varorna skickas vanligtvis inom 7 vardagar.

Joyful Giftcard fungerar lika bra som julklapp, sommargåva och födelsedagspresent och därmed kan du nå alla dina anställda och kunder med en och samma present. Det finns ett stort och varierat produktutbud samt kända märken hos Joyful Giftcard: Orrefors Kosta Boda, Sagaform, Craft, PROJOB, Seger med flera.

Någon väljer kanske ett underställ från Craft inför sommarjakten, någon annan väljer fina glas till kräftskivan. Alla blir nöjda och glada.