Gåvokort för alla smaker

92 - Gåvokort för alla smaker

Att köpa presenter för specifika tillfällen, såsom dop, bröllop, barnafödsel och liknande innebär sällan något stort huvudbry då det finns många ”traditionella” gåvor som passar för just de specifika händelserna.

Att däremot köpa presenter till medarbetare, kunder och leverantörer kan bli knepigare. Särskilt för företagare med flera hundra anställda och många olika leverantörer, underleverantörer osv. Hur ska man kunna hitta något som faller alla i smaken och hur ska man hitta tiden att leta?

Det blir enkelt med ett gåvokort

Med hjälp av ett gåvokort blir uppgiften enkel och smidig eftersom de går att beställa online.

Det finns dessutom ett varierat och brett utbud som passar alla. Oavsett ålder, kön, intresse och smak kan mottagaren alltså hitta någonting som blir både personligt och användbart.

Vad sägs till exempel om ny köksutrustning från självaste Leif Mannerström, kändiskock och göteborgsprofil med många års erfarenhet från olika restaurangkök. Via exempelvis TINGS kan du enkelt köpa gåvokort som gäller för betalning av Mannerströms produkter.

Leder du ett sportigt gäng, eller vill uppmuntra till mer rörelse och motion, finns det gåvokort som gäller för kvalitativa och snygga sportkläder från Craft.

Dem köper du lättast via Joyful Giftcard. Eller vad sägs om praktisk och användbar utrustning för utomhusaktiviteter såsom jakt och fiske?

För alla tillfällen

Genom att anpassa kortet efter mottagaren, exempelvis genom att låta trycka ett personligt meddelande alternativt företagets logotyp på kortet, kan du ge bort en typ av presentkort som känns personligt och genomtänkt. För oavsett du har valt en specifik produkt eller inte så är det ju tanken som räknas. Eller hur!

Att ge bort ett gåvokort, eller någon annan typ av presentkort, behöver alltså inte vara likställt med att givaren inte orkat eller haft lust att engagera sig, utan snarare tvärtom – den som köper ett gåvokort har förstått innebörden av det och vet att varje mottagare får exakt det den önskar.

Kan det bli bättre?