Uppmuntra personalen inför sommaren

Alla behöver vi lite uppmuntran då och då, och vad passar bättre då än ett gåvokort med produkter som är både fina, praktiska och användbara under sommarsemestern?

Sommarpresenter för alla

Alla har vi olika tycke och smak, och alla har vi vår egen uppfattning om vad som är den perfekta sommaren. Många längtar efter sol och bad, andra efter träning och några efter alla utflykter som inte är möjliga att göra övriga delar av året.

41 - Uppmuntra personalen inför sommaren

Som Småland och Skåne till exempel, med alla dess glas- och konstutställningar, cykelleder och campingplatser. Eller till Sveriges pittoreska kustsamhällen där man kan ägna sig åt fiske, läsning och korsord. Många gillar att åka norröver för att ägna sig åt lite sommarjakt, vandra i fjällen och uppleva naturen på nära håll.

Går det att göra alla nöjda och glada genom en och samma present eller ska man behöva köpa en massa olika presenter, som kan bli både tidskrävande och dyrt? Det finns en enkel och smart lösning på det angenäma problemet; Joyful Giftcard.

Att få ett gåvokort från dem innebär att få tillgång till kvalitativa och erkända internationella varumärken. Joyful Giftcard har ett samarbete med Human Bridge och Stadsmissionen som tillsammans har tagit fram ett enastående bra gåvokort som har någonting för alla smaker och intressen.

Snabba leveranser av gåvo korten

42 - Uppmuntra personalen inför sommaren

Då onlinebutiken är kopplad direkt mot leverantörernas affärssystem går det också att utlova snabba leveranser och säker lagerstatus. På gåvokortet finns noggranna och lättillgängliga instruktioner om hur det går till att beställa online, och varorna skickas vanligtvis inom 7 vardagar.

Joyful Giftcard fungerar lika bra som julklapp, sommargåva och födelsedagspresent och därmed kan du nå alla dina anställda och kunder med en och samma present. Det finns ett stort och varierat produktutbud samt kända märken hos Joyful Giftcard: Orrefors Kosta Boda, Sagaform, Craft, PROJOB, Seger med flera.

Någon väljer kanske ett underställ från Craft inför sommarjakten, någon annan väljer fina glas till kräftskivan. Alla blir nöjda och glada.

Perfekt att ge bort till kunder och anställda

Alla kan ha glädje av ett gåvokort

Ett gåvokort är en perfekt present att ge till någon ”som redan har allt”, alternativt till medarbetaren som ska gå i pension, som fyller jämnt eller just har fått barn.

Att köpa presenter till anställda som just varit med om något väldigt specifikt, såsom barnafödsel eller giftermål, kanske är en relativt enkel uppgift. Det finns en rad sajter som säljer och tipsar om passande presenter för just dessa högtider.

31 - Perfekt att ge bort till kunder och anställda

Det är värre när det kommer till mer ”allmänna” presenter, såsom födelsedag, julklapp, sommarpresent och/eller sjukskrivning. Och runt juletid, när man ofta är så pressad och stressad för att hinna med allt annat kan det verkligen vara räddningen att enkelt och smidigt beställa ett gåvokort till alla anställda genom ett enda klick – nämligen online.

Enkelheten med gåvokorten

Att leta en passande present till jubilaren eller till kollegan som ”har allt” kan vara en svår och tidskrävande uppgift. För att lyckas behöver man nästan ta reda på om personen ifråga har någon specifik hobby eller särskilt intresse, exempelvis golf, jakt, segling, trädgård etc.

32 - Perfekt att ge bort till kunder och anställda

Men då riskerar man samtidigt att avslöja sig och man berättar samtidigt att man tänkt på att köpa en present. Överraskningsmomentet är därmed borta.

Med ett gåvokort kan anställda, kunder och leverantörer välja vad de själva vill ha. Det kan vara allt från en delikatesskorg, exklusiva chokladpraliner, nya köksprodukter eller fina ljuslyktor och annan inredning inför olika högtider.

Du kan välja att köpa ett kort med brett och varierat innehåll, så att just jägaren kan köpa produkter för jägare, golfaren kan köpa produkter för golfare och seglaren kan köpa produkter för seglare. De kan också välja att gå ut och äta på restaurang och bara nyttja kortet för nöjes skull.

Oavsett blir det en gåva som kan förena nytta med nöje, och som skänker mycket glädje och uppskattning. För såväl givare som mottagare.

Anpassa utbudet efter målgrupp

Nu har vi skrivit mycket om allmänna presenter och om presenter för särskilda högtider, samt vilken skillnad det kan vara för den som ska köpa presenterna att hitta rätt.

Att ge bort ett gåvokort med varierat och brett utbud fungerar för de flesta; för olika kunder, leverantörer, medarbetare, anhöriga etc. Har man däremot en väldigt specifik inriktning på sitt företag kan även specifikt inriktade gåvokort vara den bästa lösningen.

Anpassa utbudet

Att ge bort ett gåvokort fyllt med erbjudande på produkter som du vet att mottagaren med all sannolikhet kommer ha användning för är den ultimata gåvan. Det blir inte så mycket bättre.

Det är dels ett sätt att knyta an till kunder och leverantörer, men också ett enkelt och bra sätt att bygga relationer med sina anställda.

Tar du dig tid och verkligen tänker igenom vilka erbjudanden de gåvokort du ska ge bort ska innehålla, får man ju verkligen säga att du har lagt manken till. Personalen känner sig uppskattad och sedd, och kunderna blir nöjda och återkommer förmodligen.

61 - Anpassa utbudet efter målgrupp

Här följer några exempel på vad ett specifikt inriktat gåvokort kan innehålla:

  • Produkter för jakt: exempelvis rengöringsprodukter för att rengöra vapen och annan utrustning, praktiska tillbehör såsom ryggsäckar, sittunderlag, hattar och kepsar med mera.
  • Produkter för fiske: extrautrustning i form av fiskedrag, sittunderlag, verktyg, regnkläder med mera. Det finns hur mycket som helst att köpa till sin redan befintliga utrustning, varför ett gåvokort med all sannolikhet kommer att nyttjas med glädje.
  • Produkter för golf: till exempel golfbollar, handskar, scorecards, kepsar, solglasögon och så vidare. Då detta är en sport som kräver mycket och ganska dyr utrustning kan ett gåvokort på sådana produkter bli mycket uppskattat och användbart.
  • Produkter för hemmet: detta kan vara allt från textilier och tavlor till affischer, ramar och dylika inredningsdetaljer. De flesta gillar inredning, och ett kort fullspäckat med inredningsprodukter brukar ge upphov till mycket glädje!

Detsamma gäller för skönhetsprodukter, såsom hud- och hårvård, kosmetika, nagelvård, parfym med mera.