Leif Mannerströms Gåvokort

Sveriges absolut största och mest populära gåvokort är Leif Mannerströms Gåvokort. Inte att undra på, med den erfarenhet, kunskap och pondus denne gigant inom gastronomin besitter.

Mannerströms gåvokort innehåller inte bara högkvalitativ utrustning och fantastiska redskap för köket, det innehåller även recept och tips på exempelvis tillagningssätt för ditt nyfällda byte från senaste jakten, hur du styckar och skär upp köttet på korrekt sätt, hur du hanterar köttet i pannan/på grillen/i ugnen etc.

Kok-konsten är ibland komplicerad, men är det någon som behärskar den till fullo är det Leif Mannerström.

Tre olika prisklasser

51 - Leif Mannerströms Gåvokort

Leif Mannerströms gåvokort är uppdelade i tre kategorier: Delicious, Tasty och Fancy. Priset är beroende av vilket kort du väljer, men alla kort är snyggt förpackade i ett exklusivt konvolut. Varje kort innehåller ett antal förmåner.

Det stora gåvokortet, Fancy, innehåller fler än 30 olika produkter, och vi vågar påstå att det gör det enkelt för mottagaren att hitta en eller flera produkter som faller i smaken.

Den svenske mästerkocken har satt sitt signum på ett exklusivt gåvokort, som för första gången lanserades inför julen 2013. Kortet blev snabbt en klassiker, år efter år slår det rekord i försäljningssiffror räknat. Inte undra på – det är ett av de mest exklusiva och samtidigt prisvärda gåvokortet som går att hitta!

Oavsett vilket av de tre korten du väljer att ge bort, kan du vara helt säker på att mottagaren får ett stort antal kvalitetsprodukter att välja mellan, samt att det finns någonting för alla smaker och behov.

Gåvokortens innehåll

52 - Leif Mannerströms Gåvokort

Mannerströms gåvokort innehåller 11 st. utvalda gåvor samt 41 st. valbara. Exempel på innehåll/produkter, som självklart är signerade Leif Mannerström:

  • Kockkniv samt knivslip
  • Ostbricka med bestick
  • Pepparkvarn och rivjärn
  • Vinöppnare samt decanterare
  • Kokböcker
  • Knivblock i bambu

Det finns även möjlighet att välja ett överraskningspaket som levereras snyggt förpackat, ofta ihop med någon form av bonusgåva. Passar perfekt för den som redan har det mesta och som verkligen brinner för att laga mat.