Perfekt att ge bort till kunder och anställda

Alla kan ha glädje av ett gåvokort

Ett gåvokort är en perfekt present att ge till någon ”som redan har allt”, alternativt till medarbetaren som ska gå i pension, som fyller jämnt eller just har fått barn.

Att köpa presenter till anställda som just varit med om något väldigt specifikt, såsom barnafödsel eller giftermål, kanske är en relativt enkel uppgift. Det finns en rad sajter som säljer och tipsar om passande presenter för just dessa högtider.

31 - Perfekt att ge bort till kunder och anställda

Det är värre när det kommer till mer ”allmänna” presenter, såsom födelsedag, julklapp, sommarpresent och/eller sjukskrivning. Och runt juletid, när man ofta är så pressad och stressad för att hinna med allt annat kan det verkligen vara räddningen att enkelt och smidigt beställa ett gåvokort till alla anställda genom ett enda klick – nämligen online.

Enkelheten med gåvokorten

Att leta en passande present till jubilaren eller till kollegan som ”har allt” kan vara en svår och tidskrävande uppgift. För att lyckas behöver man nästan ta reda på om personen ifråga har någon specifik hobby eller särskilt intresse, exempelvis golf, jakt, segling, trädgård etc.

32 - Perfekt att ge bort till kunder och anställda

Men då riskerar man samtidigt att avslöja sig och man berättar samtidigt att man tänkt på att köpa en present. Överraskningsmomentet är därmed borta.

Med ett gåvokort kan anställda, kunder och leverantörer välja vad de själva vill ha. Det kan vara allt från en delikatesskorg, exklusiva chokladpraliner, nya köksprodukter eller fina ljuslyktor och annan inredning inför olika högtider.

Du kan välja att köpa ett kort med brett och varierat innehåll, så att just jägaren kan köpa produkter för jägare, golfaren kan köpa produkter för golfare och seglaren kan köpa produkter för seglare. De kan också välja att gå ut och äta på restaurang och bara nyttja kortet för nöjes skull.

Oavsett blir det en gåva som kan förena nytta med nöje, och som skänker mycket glädje och uppskattning. För såväl givare som mottagare.