Säsongsbetonade gåvokort

91 - Säsongsbetonade gåvokort

Välj säsongsbetonade gåvokort

Njut av nöjet att ge bort någonting som någon annan får glädje av, för hur många har inte fått en opersonlig julklapp eller påskpresent som de sedan gjort sig av med eller ställt längst bak i ett skåp? Då är det bättre att få ett gåvokort fyllt med fina erbjudanden som man väljer bland själv.

Julen är den tid då vi vill som allra mest. Det är för många en av de mest hektiska tiderna på året, såväl på jobbet som privat. Vissa gillar att ge sig ut i sista stund i julklappsrushen, i jakten på de där sista klapparna, de till chefen, arbetskamraten eller tränaren. De man känner så väl. Vad ska man hitta på till dem?

Med ett säsongsbetonat gåvokort behöver du egentligen aldrig bekymra dig för sådana saker. Du slipper fundera på om personen gillar fisk bättre än kött, eller om hen är vegetarian eller vegan. Och kan man verkligen kan ge bort en flaska vin till chefen och en chokladask till kollegan? Tänk om det är alldeles för futtigt och tänk om inte chefen dricker vin.

Med ett kort laddat med flera olika produkter, såsom lyxiga chokladpraliner, säsongens delikatesser, dukar och servetter för julbordsdukningen eller kanske härliga plädar, ljuslyktor och annat som höjer mysfaktorn ännu mer kan alla välja precis det som passar just för säsongen och för den personliga smaken.

Under höst och vinter passar inredning i form av härliga plädar, ljuslyktor, kuddar och köksredskap att använda vid långkok. Vad sägs om gedigna grytor från Le Creuset, vackra glas från Iittala och inspirerande kokböcker från Leif Mannerström. Under höst och vinter är Mannerströms gåvokort en given storsäljare.

Även under vår och sommar är det perfekt med gåvokort för köksprylar som exempelvis termosmuggar, mattermosar och praktiska picknickfiltar. Eller vad sägs om en korg med godsaker eller en middag för två?

Gåvokortens innehåll kommer inte sällan från kända varumärken, som erbjuder kvalitativa och användbara produkter.