Ta hjälp av leverantören och hitta rätt gåvokort

Det finns en rad olika gåvokort med varierande innehåll, du kan läsa om de flesta här på vår hemsida under respektive rubrik. Men oavsett hur mycket man än läser om dem kan det vara svårt att välja rätt.

En god idé är då att ta hjälp av en erfaren leverantör, som har vana och erfarenhet av vad människor tycker om att få. Leverantören är också den som bäst känner till innehållet, de mest populära produkterna, lagersaldo och så vidare.

Det som är bra att tänka på är att vara ute i god tid, särskilt inför stora högtider som jul och nyår, midsommar och liknande.

Beställ era gåvokort i tid

71 - Ta hjälp av leverantören och hitta rätt gåvokort

De högtider då pressen är som störst på gåvokortsleverantörerna, helt enkelt. Det gör absolut ingenting att du beställer dina kort väldigt tidigt, de kan levereras vid senare tillfälle, närmare jul eller när det nu är du ska ge bort dem.

Det viktiga är att beställningen blir gjord, så att de gåvor du vill ge bort inte tar slut i lager. Detta gäller särskilt de mest populära gåvokorten, såsom Leif Mannerströms gåvokort och Joyful Giftcard.

Oavsett vilket kort du väljer är det ett enkelt, smidigt och bra sätt att visa såväl anställda som kunder och leverantörer uppskattning. Det är en uppskattad gåva, då mottagaren själv har möjlighet att välja produkter som passar bäst just för honom/henne.

Dela ut korten på julfesten

72 - Ta hjälp av leverantören och hitta rätt gåvokort

Korten kan delas ut enskilt till varje anställd, exempelvis med en personlig hälsning, alternativt vid jullunchen eller på företagsfesten. Du väljer.

Att dela ut gåvokort till er personal. är alltid ett uppskattat inslag, oavsett när du väljer att göra det. Det går alldeles utmärkt att posta korten till återkommande kunder och anställda som kanske befinner sig långt borta eller av någon anledning inte är i tjänst just precis då.

Mottagarna har då möjlighet att välja när de vill hämta ut sin gåva, det måste ju inte vara till jul eller påsk. Ett gåvokort kan nyttjas när som helst på året, när det passar mottagaren bäst.